Kios ’45 2 Avereest 1

Avereest 1 trad vandaag( 11-06-2022) aan tegen Kios’45 2 in het zonovergoten Sibculo.

De ploeg uit Dedemsvaart begon in de aanval met Herman Finkers, Robert Bruinink, Esmee Snoeijer en Marieke Prinsen. Robert wist de score te openen voor Avereest op voorsprong kwam, de verdediging met Len Hooijer, Gerben Menzo, Kim Timmerman en Joyce Ahuis wkon gelijk aan de bak maar Kios ‘45 2 wist ook vlot te scoren. 1-1. De eerste helft golfde het spel op en neer en gingen we de rust is met 7-5. Waarbij de scores van Avereest uit handen kwamen van Robert(1x), Gerben(1x) en Kim (2x).

Na de rust wist Kios’45 2 de voorsprong verder uit te bouwen naar 9-5 waarna Len voor Avereest/ Peter Deen wat terug kon doen 9-6. Voor Avereest/Peter Deen Makelaardij 1 wisten Herman en Kim nog te scoren maar dit was niet voldoende voor de winst. De wedstrijd eindige in een 14-8 voor Kios’45 2.