Clubquiz-seizoen afgesloten.

Team Benedenvaart opnieuw Kampioen !!

Het Clubquiz-seizoen 2023-2024 van korfbalvereniging Avereest uit Dedemsvaart is afgelopen week afgesloten. Tien teams hebben in totaal 5 keer deelgenomen aan deze hersengymnastiek- “competitie” in de kantine van korfbalvereniging Avereest,

De deelnemende teams waren dit jaar De Balkdenkers, De Benedenvaart, Weinstein, De Flierefluiters, De Iepen, De Oranjebuurt, Hoofdvaart-West, KV Avereest, Vrouwen van Nu , Seniorenteam korfbal en De Biesbosch

Verantwoordelijk voor de vragen en de presentatie was Anne Vledder.

Dit seizoen was Anne voor de laatste keer spelleider. Hij wordt opgevolgd door Wim Finkers.

De jury bestond dit jaar uit Ben Pelgrom, Henk Jansen en Sien Reurink.

Elk team bestaat uit maximaal 5 personen. Er worden per avond 6 rondes gespeeld. De onderwerpen waren dit seizoen: Algemeen, Nederlandse taal en letterkunde, Aardrijkskunde/Geschiedenis, Sport, Media en Varia.

Op de eerste plaats eindigden dit jaar dit jaar de spelers van de Benedenvaart met 485 punten. De tweede plaats was voor de Balkdenkers met 480 punten en op de derde plaats eindigden de Flierefluiters met 478 punten.

Alle teams doen ook het volgend seizoen (2024-2025) weer mee aan deze gezellige, sportieve strijd !