Uitbundige Familiedag

Uitbundige Familiedag van korfbalvereniging Avereest in Dedemsvaart

De activiteitencommissie heeft op zaterdag 28 augustus jl. voor de opening van het korfbalseizoen 2021-2022 een familiedag georganiseerd.

Aan alle leden is gevraagd om een team met familieleden samen te stellen.

De enige voorwaarde : er mag tijdens het spelen slechts 1 actieve korfballer in het team zitten.

Elk team bestaat uit 4 personen en een aantal reserves. Er mag volop gewisseld worden, zodat alle deelnemers volop mee kunnen doen.

 

De aanmelding was geweldig. Er waren in totaal rond de 100 deelnenemers, verdeeld over 15 teams. Ieder team had zichzelf een naam gegeven.

Het leeftijdsverschil binnen de teams was in een aantal gevallen wel 60 jaar. Oma’s en opa’s en kleinkinderen en alle leeftijden daar tussen.

Om 14.00 uur gaf Len Hooijer het startschot. Dit was het begin van een gezellige, sportieve korfbalmiddag.

De teams werden aangemoedigd door een grote groep enthousiaste supporters, leden en andere belangstellenden. Het was gezellig druk op het korfbalveld aan de Boekweitlaan.

De organisatie had gezorgd voor de nodige verfrissing, zodat het goed vol te houden was.

Rond 18.00 uur was het tijd voor de finale tussen Funny Family en De Balletjes. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, Het werd een spannende wedstrijd o.l.v. Henderikus Hooijer..

Er was een verlenging nodig van 5 minuten om tot een winnaar te komen. De Balletjes slaagden erin om in deze verlenging op voorsprong te komen en deze vast te houden.

Zij ontvingen uit handen van activiteitencommissielid Len Hooijer de wisselbeker.

   

Daarna werd er begonnen aan een goed verzorgde BBQ. Rond 20.30 vertrok iedereen voldaan huiswaarts. De korfbalverenig Avereest kan terugkijken op een geslaagde Familiedag !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fill the captcha *