Schoolkorfbaltoernooi in Dedemsvaart werd gehouden onder grote publieke belangstelling.

 

De organisatie van het schoolkorfbaltoernooi (De korfbalvereniging Avereest, kijkt terug op een schitterende dag Op woensdag 4 november werd dit toernooi gehouden onder ideale weersomstandigheden, nietr te heet en niet tekoud..

Er werd door 12 teams sportief gestreden voor de wisseltrofee, die uitnodigend klaar stond voor het raam van de kantine.

Om klokslag half twee werd het startschot gegeven. Opvallend was het goede balspel van de leerlingen van de scholen. Er was duidelijk tijdens de gymlessen geoefend.

Er werd goed samengespeeld door de teams. In totaal waren er 12 teams die streden voor de eerste plaats. In een paar gevallen moest de beslissing van de wedstrijd beslist worden door strafworpen.

Naast de zuivere worpen op de korf, viel ook de hoge mate van sportiviteit in het oog.

Na een intensieve strijd kwamen er 3 winnaars, na een sportieve strijd te voorschijn.

De derde plaats van dit geslaagde toernooi was voor De Ark 1. De Ark 1 Speelde tegen CNS uit Balkbrug. Het was een heel spannende wedstrijd. Na een 1-1 stand moest de wedstrijd verlengd worden. De teams waren aan elkaar gewaagd.In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde De Ark 1. De CNS vocht terug, maar scoren lukte nie meer. Ark 1 veroverde de 3e plaats.

De strijd om de eerste en tweede plaats werd gestreden door Regenboog 2 en Ark 2. Na een spannende en sportieve strijd eindigde Ark 2 met de stand 1-0 op de erste plaats.

De fel begeerde wisselbeker ging dus mee naar De Ark in Dedemsvaart.

Het toernooi werd gehouden onder grote publieke belangstelling.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fill the captcha *