D’ommerdieck 2 uit Nieuwleusen – Korfbalvereniging Avereest 1 / Peter Deen makelaardij

Zaterdag 16-12-2017 19:30 Sporthal de Schakel
D’ommerdieck 2 – Kv Avereest 1 / Peter Deen makelaardij
Op zaterdagavond 16 december reisde Avereest 1/ Peter Deen makelaardij af naar Nieuwleusen. Na een goede toespraak van Loysa Zweekhorst, begon iedereen fanatiek aan de wedstrijd. In de aanval begonnen Robert, Herman, Loysa en Kim. In de verdediging startten Patrick, Stefan, Zwaantje en Joanne. De ballen gingen alleen niet door de korf heen. Het openingsdoelpunt was voor Avereest, gevolgd door nog 2 afstandsschoten. Avereest ging de rust in met een magere voorsprong 0-3.

Na een peptalk in de rust begon Avereest weer vol frisse moed aan de tweede helft en waren ze gebrand op de winst. De tegenstanders begonnen ook met goede moed aan de tweede helft en maakten het al snel 2-3. Gelukkig wist Avereest de korf ook nog te vinden door de heren en werd het 3-6. Na nog een paar afstandsschoten en een strafworp was de eindstand bepaald met 5-11. Op 6 januari speelt Avereest 1// Peter Deen makelaardij weer in de Citadel een thuiswedstrijd.