C1 van korfbalvereniging Avereest Kampioen !

  Korfbal vereniging Avereest C1 is kampioen!!!!!!

Dedemsvaart is weer een kampioensteam rijker!

Afgelopen zaterdagmiddag 14 Oktober kregen de korfballers en korfbalsters van k.v. Avereest C1 na hun laatste thuiswedstrijd van dit veldseizoeonder luid en dik verdiend applaus een kampioensmedaille uitgereikt. Door ook het Almelose Achilles te verslaan gaf het team hun eigen huldiging nog wat extra glans. De C1 van de Dedemsvaartse korfbalvereniging haalde zaterdag 7 Oktober hun kampioenschap al binnen door het Hardenbergse Juventa met 3-11 te verslaan. Dat had het team direct na die desbetreffende wedstrijd al met de nodige dosis friet gevierd, maar het bestuur vond dat ze nog een huldiging verdienden.

De laatste twee competities eindigde het team al heel knap op de tweede plaats. Maar nu mogen ze zichzelf echt kampioen noemen. Afgelopen zaterdagmiddag werd k.v. Avereest C1 getrakteerd op een mooie huldiging, dit alles onder toeziend oog een groot aantal enthousiaste toeschouwers.

Bij de uitreiking van de kampioensmedailles werd uiteraard de begeleiding niet vergeten. Ook detrainsters en coaches werden op gepaste wijze in het zonnetje gezet. Zoals ieder jeugdteam van deDedemsvaartse korfbalvereniging, wordt ook de C1 geleid door coaches en trainers met veel korfbalervaring. Met de kernwaarden spelplezier en ontwikkeling als kompas, wordt dekorfbalervaring procesgericht en stapsgewijs overgebracht op de jeugd. Waar de jeugdspelers en -speelsters van k.v. Avereest C1 dit kampioenschap wellicht als grootste succes zien, ziet de begeleiding het kampioenschap als bijvangst en de ontwikkeling van hun pupillen als grootste succes.
De huldiging afgelopen zaterdagmiddag was een prachtig feestje. Iedereen kijkt alweer met plezier uit naar het begin van volgende competitie, want korfballen op zaterdag bij k.v. Avereest is eigenlijk altijd een feestje.

Len Hooijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fill the captcha *