K.V.Avereest1/Peter Deen selectie kan de winning mood niet vinden

KV Avereest/Peter Deen makelaardij trad zaterdag j.l aan voor hun wedstrijd tegen Kios uit Sibculo. Met invallers uit het juniorenteam werd die middag het team compleet gemaakt en gespeeld. Avereest/peter Deen ging te gehaast van start, men wou doelpunten maken, maar dat was nu net wat de gehele middag niet lukte. Er werden wel kansen gecreëerd, maar niets resulteerde in een doelpunt. Daarbij werd er teveel ruimte weggegeven aan de tegenstander die regelmatig rustig kon aanleggen voor het afstandschot en deze ruimte daarmee veelal positief benutte.

Bij rust keek Avereest/peter Deen al tegen een achterstand aan van 2-9 aan, echter wanneer de 2e helft men beter zou spelen en de kansen zou afmaken had het nog wel kunnen veranderen. Maar helaas lukte het ook in de tweede helft niet een echte verandering door te voeren. Met een schamele 3 doelpunten in de gehele wedstrijd was dit ver onder de maat van het team en wat verwacht mag worden. Uiteindelijk verloor men met 3-16.

Het team kan de echte chemie niet vinden de laatste wedstrijden en presteert onder de maat en staat daardoor bijna onderaan in deze zaalcompetitie. Met nog slechts 2 wedstrijden te gaan in deze zaalcompetitie zijn de verwachtingen niet heel groot meer.